Dreumesochtend

Dreumesochtend

Wanneer

03-12-2021    
10:00 - 11:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Studio Idee
Driehovenlaan 2, Loenen aan de Vecht, Utrecht, 3632 BK

Evenement type

[ 3 december gaat toch door ]

Luisteren naar een verhaal over Sinterklaas en samen gezellig pepernoten bakken? Ja, dat gaan we doen tijdens de dreumesochtend op vrijdag 3 december. Jij en je kindje zijn welkom vanaf 10 uur. De kindjes kunnen dan even de omgeving verkennen en spelen. Rond 10:45 gaan we pepernoten bakken.

Terwijl de pepernoten in de oven lekker warm en knapperig worden, zal Melanie een leuk verhaal over Sinterklaas voorlezen. Om 11:30 ronden we het af. De kindjes krijgen dan ook ieder een zakje met zelfgebakken pepernoten mee naar huis.

Inschrijven is niet nodig, maar we vinden het wel fijn als we van tevoren weten hoeveel kindjes er die dag zullen zijn. Voor de ouders/verzorgers is er natuurlijk een lekker bakje koffie of thee te krijgen met gezonde en lekkere snacks. Wij hebben zin lekkere pepernoten. Jij ook? Dan zien we je graag vrijdag 3 december om 10:00 in Studio Idee.

Goed om te weten: de dreumes ochtend is gratis. Wel vragen we 1,50 euro voor koffie of thee. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Reacties zijn gesloten.