Start Proefreeks “Liever Lokaal”. Meld je ook aan!

Gisteravond werd op de volksuniversiteit Leiderdorp de kick off gegeven van de proefreeks Liever Lokaal (voorjaar 2018 ook via Cursusproject Loenen). Een unieke combinatie van lezingen en proeverijen van Nederlandse lekkernijen.

De cursisten proefden gisteren van drie verschillende honingen (Winterswijkse lindehoning, Veluwse heidehoning en Texelse lamsoorhoning), drie stropen (gewone suikerbietenstroop, peren-appelstroop en kweepeer-appelstroop) en tot slot zes verschillende eau de vies (levenswaters) van kweepeer, kornoelje, hulstbes, rozenbottel, appel-peer en pruim. De volgende proefavond gaat over zoetwatervis, en de cursisten gaan hun smaakgrenzen dan opnieuw, na weer een adembenemende lezing met veel plaatjes, verleggen.

In het voorjaar van 2018 wordt dezelfde reeks lezingen, proeverijen en wildpluk wandeling in Loenen georganiseerd. U kunt zich aanmelden via www.cursusprojectloenen.nl

Docent is René Zanderink auteur van oa het kookboek  

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.