Studio huren voor vergadering, training en cursus

De Studio’s

Studio Idee beslaat in haar geheel 210 m², is op het zuiden gericht, heeft veel ramen en uitzicht op een grote tuin. Het is geschikt voor een groot gezelschap, maar ook voor kleine groepen. In totaal biedt Studio Idee maximaal 100 zitplaatsen. Er is een geluiddichte schuifwand die de studio in twee aparte studio’s kan scheiden. U kunt elke studio huren.

Studio 1
studio huren

Studio 1 heeft direct toegang tot een keuken en het buitenterras. Dit maakt dat deze ruimte geschikt is voor  cursussen, workshops, vergaderingen/trainingen en ontmoetingen van allerlei aard:  Proeverijen, dans en ballet, muziek repetities. Ook voor feesten, recepties en condoleances kan deze ruimte gehuurd worden. Afhankelijk van de bewegingsruimte die voor de activiteit gewenst is, biedt Studio 1 ruimte aan 50, maximaal 70 personen.

Studio 2
studio huren

Studio 2 is beslotener en geschikt voor vergaderingen, workshops, trainingen, vieringen en lezingen tot 20, maximaal 25 personen. Er is een kitchenette waar zelf koffie/thee gemaakt kan worden.

Catering

Wij verzorgen catering voor tijdens de vergadering, de lunch en de borrel na afloop. Onze happen en dranken komen van lokale leveranciers en zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op smaak, voedingswaarde, herkomst en eerlijke bijdrage.

Zaal huren? Vraag uw reservering aan!

U kunt vrijblijvend een reservering aanvragen. U ontvangt dan een prijsopgave waarna u besluit of u de reservering wilt bevestigen.

Prijsindicaties zaalhuur

De actuele prijzen staan vermeld op het reserveringsformulier.

Beschikbaarheid zalen

Wilt u alvast weten of de dag die u in gedachten heeft nog beschikbaar heeft? Kijk dan alvast op onze kalenderpagina.

Reacties zijn gesloten.